Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IVN-excursie Marquette

3 maart 2019:11:00 - 13:00

€4

Op zondag 3 maart a.s. organiseert IVN Afdeling Midden Kennemerland een prachtige wandeling rond kasteel Marquette.

De excursie start bij Boerderij Heemshof aan de Oosterweg 2c. Daarna wordt er gewandeld, onder leiding van een IVN gids, richting landgoed Marquette. Onderweg wordt er verteld over de bomen met hun winterkenmerken, de geuren en kleuren van de bijzondere voorjaarsbloei en bloesems, en over de vele bollen- en stinsenplanten die het landgoed rijk is. Onderwijl luistert u naar het vrolijke gekwetter van de vele vogels die zich opmaken om te gaan nestelen. Er zal ook aandacht zijn voor de rijke historie van het landgoed dat al dateert uit de 13e eeuw.

Aanmelden voor deze excursie kan door een e-mail te sturen naar excursieivnmk@gmail.com onder vermelding van uw naam, aantal personen en telefoonnummer of via https://www.ivn.nl/mkl

We vertrekken om 10.00 uur vanaf Boerderij Heemshof, Oosterweg 2c, Heemskerk en zijn rond 12.00 uur weer terug. U krijgt daarna een kopje koffie of thee aangeboden. Kosten zijn € 4,00 per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen € 2,00. Graag gepast betalen. U wordt verzocht te parkeren bij voetbalvereniging ADO 20 (ook aan de Oosterweg) of bij landgoed Marquette, omdat er beperkt parkeergelegenheid is bij Boerderij Heemshof.  Lopen naar Boerderij Heemshof is vanaf beide locaties goed te doen. Zo mogelijk komt u met de fiets.

IVN-Midden Kennemerland

website: www.ivn.nl/mkl

facebook: https://www.facebook.com/ivnmkl/

Gegevens

Datum:
3 maart 2019
Tijd:
11:00 - 13:00
Kosten:
€4

Locatie

Start bij Boerderij Heemshof
Oosterweg 2c
Heemskerk, Nederland

Organisator

IVN-Midden Kennemerland
Site:
https://www.ivn.nl/afdeling/midden-kennemerland