Lid worden

Op 21 januari gaat de vereniging Beverwijk Duurzaam van start.
Tot nu toe waren we alleen een platform,maar als vereniging van duurzame doeners staan we sterker en kunnen we onze werkgroepen beter faciliteren.

Inmiddels zijn er vier werkgroepen aangesloten bij onze vereniging: De Groene Wijkers voor het thema Energie en duurzaam bouwen, het Repair Café voor het thema Circulaire economie , de Kustbeschermers voor het thema Natuurbehoud in de duinen en strand en tot slot een nieuwe werkgroep NatuurWijk. Ze zullen zich deze middag presenteren met hun plannen om onze wijken klimaatvriendelijker, groener en schoner te maken.

Als je lid wordt van de vereniging Beverwijk Duurzaam steun je ons met €10,- per jaar. En ben je altijd welkom op de maandelijkse bijeenkomsten, die informatief en inspirerend zijn. Uiteraard kun je je nog actiever inzetten voor de duurzaamheid in Beverwijk en Wijk aan Zee door mee te doen aan een werkgroep.

Word lid van Beverwijk Duurzaam en kom op onze maandelijkse bijeenkomst. Aanmelden kan via het formulier door op de knop rechts te drukken.

Elke maand ( m.u.v juli en augustus) stellen we een thema aan de orde en is er ook een open podium, waar iedere bezoeker een idee of een duurzame oplossing in een pitch van max.3 min. voor het voetlicht kan brengen. Maak dus reclame voor jouw duurzame idee en zoek partners!

De lidmaatschapsbijdrage kan worden gestort op NL37KNAB0257031197 tnv Beverwijk Duurzaam.