Warme truiendag 2 februari: Energiecafé

Warme truiendag 2 februari: Energiecafé

2 februari:19:3021:00

In het kader van de landelijke Warme truiendag zetten we op 2 februari de kachel een graadje lager en trekken we een warme trui aan, want de groenste energie is de energie die je niet gebruikt!

Beverwijk Duurzaam organiseert op 2 februari van 19.30 tot 21.00 een bijeenkomst over energiebesparing en het doelmatig verwarmen van je huis.
Locatie: Flex&Connect, Hobbesteeg 4, Beverwijk.

Sjoerd Laarhoven van de Groene Wijkers geeft praktische tips over hoe jijzelf het milieu en je portemonnee een dienst kan bewijzen door energie te besparen. Voor iedere bezoeker neemt hij ook een stuk radiatorfolie mee, een van de makkelijkste manieren om onnodig warmteverlies te voorkomen.

Er wordt vooral veel praktische informatie gegeven, waarmee je direct aan de slag kunt gaan. En het leuke van deze bijeenkomst is, dat je er mensen ontmoet uit het duurzame Beverwijkse netwerk. Je kunt er ook in een pitch van max. 3 minuten je duurzame idee naar voren brengen. Dit open podium is een standaardonderdeel van de maandelijkse bijeenkomsten die de vereniging Beverwijk Duurzaam organiseert.
Hier zie je een impressie van de vorige bijeenkomst op 21 januari.

Wil je lid worden van onze vereniging? Dat kan voor €10,- per jaar en het invullen van het aanmeldingsformulier.